3FM Serious Request 2017

Van 18 tot en met 24 december voert de publieke radiozender NPO 3FM met 3FM Serious Request actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. Op maandag 18 december 2017 worden 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn tussen 20.00 en 21.00 uur opgesloten in het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Op zondag 24 december 2017 verlaten ze tussen 21.00 en 22.00 uur het Glazen Huis en maakt NPO 3FM op het podium (tevens op het Marktplein) het eindbedrag bekend. Op deze beide dagen is accreditatie voor media verplicht.

Persaccreditatie

Als je verslag wilt doen van de eindshow van 3FM Serious Request kun je hier vanaf dinsdag 12 december een persaccreditatie aavnragen. Lees wel eerst even het persprotocol.

 

 

Stille ramp

Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vooral in conflict- en rampgebieden als Nigeria, Congo en Nepal leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers en zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request kan het Rode Kruis vermiste kinderen en familieleden opsporen, het contact herstellen en hen in bijzondere gevallen thuis brengen.

 

Persmateriaal

Download hier rechtenvrij beeldmateriaal (logo's, fotomateriaal en video) m.b.t. 3FM Serious Request.

De totale beeldbank van 3FM Serious Request vind je hier.

Let op! Bij het gebruik van het materiaal is het verplicht om credits te vermelden.