Hilversum,
15
november
2017
|
09:02
Europe/Amsterdam

Aanvoerster Sherida Spitse in actie voor 3FM Serious Request

Woensdag 15 november komt Sherida Spitse in actie voor 3FM Serious Request. Dat maakte Domien zojuist bekend in zijn ochtendshow. Na de popquiz van Dennis Weening, de 24-uurs dj-marathon van Julian Jordan en het bloemen stylen van Anna Nooshin is het nu de beurt aan de aanvoerster van het Nederlands vrouwenelftal om in Enschede in actie te komen. In de stad waar het Glazen Huis in 2012 neerstreek, zamelt Sherida geld in voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM. De actie vindt dit jaar plaats in Apeldoorn. NPO 3FM zet zich dit jaar in om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

Sherida Spitse daagt heel Nederland uit om te komen doeltrappen voor 3FM Serious Request. Woensdag 15 november staat ze tussen 14.00 en 15.00 uur op het plein voor het Saxion in Enschede. Scholieren en andere voorbijgangers kunnen voor €2,50 een trap wagen. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Rode Kruis.

3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn betrekken maandag 18 december het Glazen Huis in Apeldoorn. Zij zetten zich met de actie in om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. Met de opbrengst kan het Rode Kruis vermiste kinderen en familieleden opsporen, het contact herstellen en hen in bijzondere gevallen thuis brengen.

Sherida Spitse zal van 14.00 tot 15.00 uur doeltrappen op het plein voor het Saxion in Enschede. Iedereen is welkom. Wie Sherida’s actie wil supporten, kan een donatie doen via de actiepagina op 3FM.nl/Sherida.