Hilversum,
27
oktober
2015
|
10:11
Europe/Amsterdam

Bekende Zapp-gezichten vieren feest met Sinterklaas

sinterklaasfeest-img-1439-1440401553.jpg

 

 

Zappers Jill, Anne-Mar, Pepijn en acteurs uit de serie Spangas en Brugklas op 4e editie van het Zapp Sinterklaasfeest

 

 

NPO Zapp viert op 28 en 29 november de verjaardag van Sinterklaas live in de Jaarbeurs in Utrecht. Geen groter cadeau voor de Sint en zijn Pieten om dat te doen met de kijkers van NPO Zapp, vriendjes, familieleden en heel veel dans en muziek van onder meer Pietje Precies, Welles Piet en liedjes uit Nijntje de Musical.

 

Eerder werd al bekend dat ook Kinderen voor Kinderen en de finalisten van het Junior Song Festival het podium in de Jaarbeurs beklimmen. Vooraf ontmoeten de kleintjes hun favoriete Zappelin vriendjes zoals Bob de Bouwer en Wendy, Grote Smurf en Smurfin, Kikker, Shaun het Schaap en Timmy, Buurman & Buurman en Sassa, Toto en Koning Koos. De presentatie van het Zapp Sinterklaasfeest is in handen van Dieuwertje Blok.

 

NPO Zapp zendt de opnames van het Zapp Sinterklaasfeest uit op woensdag 2 december om 17.00 en zaterdag 5 december om 15.30 uur. Het Zapp Sinterklaasfeest is een coproductie van KRO-NCRV en MAX voor de publieke kinderzender NPO Zapp. Houd zapp.nl/sinterklaasfeest en de social media van Zapp en Zappelin in de gaten voor meer nieuws over het Zapp Sinterklaasfeest.

Over NPO Zapp

Al 15 jaar lang is NPO Zapp er voor alle kinderen, met veel nieuwe, realistische en spannende programma’s van eigen bodem die uitdagen en prikkelen. NPO Zapp en Zappelin weten wat er speelt. In het nieuws, met programma’s als Het Jeugdjournaal (NOS) en het Klokhuis (NTR), maar ook in de belevingswereld van de jonge kijkers. Zo sluit de publieke kinderzender een week lang aan bij de landelijke Week Tegen Pesten, en zet de zender zich jaarlijks in voor een goed groen doel met de actie Zapp Your Planet.

Vanaf medio november geniet jong en oud weer van Sinterklaas en zijn avonturen, van de intocht tot en met pakjesavond op 5 december. NPO Zapp staat via de online kanalen van Zapp direct in contact met de doelgroep, maar ook via diverse evenementen in het land, zoals het Zapp Sinterklaasfeest.

Publiek is welkom om de opnamen bij te wonen. Kijk hiervoor op www.zappsinterklaasfeest.nl.

 

Voor meer informatie: www.zapp.nl/sinterklaasfeest