Hilversum,
10
mei
2016
|
11:16
Europe/Amsterdam

Dagelijks Eindexamen Spreekuur bij de publieke omroep

Jongerenkanalen van de NPO in teken van eindexamens

Eindexamen Spreekuur
Van 12 tot en met 27 mei wordt op NPO 101, 3fm.nl, FunX.nl en npo3.nl elke dag het Eindexamen Spreekuur gehouden. Tussen 19.00 en 20.00 uur stellen eindexamenkandidaten een uur lang al hun brandende vragen over het examen van de volgende dag. 3FM dj Domien en FunX dj Jaimy schakelen in hun shows naar de Livelounge. Daar zitten 3FM dj’s Joram en Jorien en FunX dj’s Angelique en Fernando samen met docenten klaar om te chatten met de scholieren, onder begeleiding van de talenten van NPO 3Lab en de NPO Campus.

X-Lab
Het crossmediale project X-Lab (HUMAN) vertelt het verhaal van acht eindexamenkandidaten die een van de eerste beslissende momenten uit hun leven meemaken. Wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik met mijn leven naartoe? Hoe gaan zij om met thema's als stress, faalangst, ondernemerschap, afkomst, dromen, beroemdheid en hun identiteit? Alle verhalen vind je op npo.nl/eindexamen.

Eindexamenvakantieshow
De dj’s van de NPO Campus maken ’s nachts een show met de beste muziek voor op de welverdiende vakantie na de eindexamens. Deze muziek luister je gratis en offline als podcast via de Download for the Road in de 3FM- en FunX app.