Hilversum,
11
maart
2016
|
10:48
Europe/Amsterdam

De nieuwe avond van NPO 3

Zondag 13 maart begint de nieuwe televisieavond op NPO 3. Om 20.25 uur is de eerste aflevering van de spannende nieuwe dramaserie Project Orpheus (AVROTROS) te zien. Om 21.20 uur is het lachen geblazen in een spiksplinternieuw seizoen Draadstaal (AVROTROS). En om 21.50 uur stuit de bemanning van het ruimtevaartschip de Tasman op een mogelijk leefbare planeet in een nieuw seizoen van Missie Aarde (VPRO).

Project Orpheus
Vijf medisch studenten doen mee aan een experiment dat hen de dood laat ervaren. Maar tegen welke prijs? Hoe meer zij geïntrigeerd raken door Project Orpheus, hoe meer zij hun leven daadwerkelijk op het spel zetten… Meer informatie: Project Orpheus.

Draadstaal
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn weer te zien in nieuwe afleveringen van het satirische programma Draadstaal.

Missie Aarde
In het nieuwe seizoen van Missie Aarde stuit de bemanning van de Tasman op bijna 2 parsec afstand van planeet aarde op een planetoïde met vergelijkbare eigenschappen als onze huidige planeet. “Het is 30 tot 65 procent zeker dat de planeet leefbaar is”, aldus boordpsycholoog Axel, “maar ik kan er eigenlijk niets over zeggen”. Meer informatie: Missie Aarde.