Hilversum,
07
juni
2018
|
16:24
Europe/Amsterdam

Eerste artiesten 3FM Awards 2018 bekend: Ronnie Flex & Deuxperience, Jacin Trill, Famke Louise, Eut, Jett Rebel, HAEVN, San Holo en Rondé in AFAS Live

Samenvatting

Ronnie Flex treedt op tijdens de 3FM Awards op woensdag 5 september in de AFAS Live te Amsterdam. Dat maakte hij zojuist bekend in de middagshow Mark + Rámon op NPO 3FM. Ook Famke Louise, Jacin Trill, Eut, Jett Rebel, HAEVN, San Holo en Rondé beklimmen het podium voor de 3FM Award show. Hiermee zijn de eerste acht muzikale acts bekend. De rest van de line up maakt NPO 3FM binnenkort bekend. 

De kaartverkoop van de 3FM Awards liveshow is in volle gang via 3fm.nl.

3FM Awards 2018
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De Award show vindt plaats op woensdag 5 september in de AFAS Live te Amsterdam. Maandag (11 juni) maakt NPO 3FM de nominees bekend en worden de stembussen geopend. Vanaf dat moment bepaalt het publiek via 3FM.nl de winnaars in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video en Beste Fans. De 3FM Talent Award is de enige juryprijs van de 3FM Awards. De Schaal van Rigter, de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track, werd eerder uitgereikt aan de band Rondé. De uitreiking van de 3FM Awards is op 5 september vanaf 20.30 uur live te zien bij BNNVARA op NPO 3 en via NPO 3FM, 3FM.nl, NPO 101 en alle social media-kanalen van NPO 3FM.