Hilversum,
13
april
2017
|
16:38
Europe/Amsterdam

Bli inspirerad!

NPO Expertmeeting: Cilla Benkö

Laat je inspireren door Cilla Benkö, de baas van de Zweedse publieke radio, op dinsdag 23 mei a.s. in de NTR Studio op het Mediapark in Hilversum.

Ze werd in eigen land uitgeroepen tot Leader of the Year, nadat ze Sveriges Radio (SR) flink moderniseerde en nieuwe concepten bleef ontwikkelen om SR de toekomst in te loodsen. Wat drijft haar? Wat maakt haar succesvol? Hoe krijgt ze radiomakers en andere medewerkers achter haar plannen?

Cilla Benkö komt met ons sparren over het snel veranderende radiolandschap. De concurrentie tussen bestaande zenders en de opmars van mondiale spelers als Spotify en Apple Music zijn daarin steeds bepalender. Ze staat ook stil bij de ontwikkelingen op het gebied van nieuwsradio. Hoe blijven we geloofwaardig in tijden van clickbaits, nepnieuws, filterbubbels en alternatieve feiten?

De NPO nodigt je graag uit voor deze inspirerende NPO Expertmeeting, die onder leiding staat van NPO 3FM-dj Michiel Veenstra. Een bijeenkomst die je als (radio)programmamaker gewoon niet mag missen. De voertaal is Engels.Je bent op dinsdag 23 mei, van 12.00 tot 13.30 uur, van harte welkom in de TV-Studio van de NTR op het Mediapark in Hilversum. Voor een lunch wordt gezorgd.

Meld je vóór dinsdag 16 mei aan via onderstaand formulier