Hilversum,
26
november
2015
|
15:49
Europe/Amsterdam

Extra Zwarte Lijst op NPO Radio 6

Luisteraars stemmen op hun favoriete soul- en jazznummers

Van 11 tot en met 18 december is op NPO Radio 6 nog een keer de allerbeste ‘music of black origin’ te horen tijdens een extra editie van De Zwarte Lijst. Vanaf vandaag kunnen luisteraars stemmen op de lekkerste soul- en jazznummers. Stemmen kan tot en met 10 december op de website van NPO Radio 6.

De Zwarte Lijst Afterparty

Na het draaien van de nummer 1 op 18 december sluit NPO Radio 6 De Zwarte Lijst af met een dampende afterparty in Hotel Arena in Amsterdam. Op de afterparty draaien NPO Radio 6-dj’s Vincent Gerhardt, Jaap Brienen, Corné Klijn en Eric van Holland de lekkerste platen uit De Zwarte Lijst. Luisteraars kunnen kaarten winnen voor de afterparty.

Voor meer informatie: www.nporadio6.nl.

NPO Radio 6 wordt NPO Soul & Jazz

Zoals het er nu naar uitziet gaat NPO Radio 6 in 2016 verder als NPO Soul & Jazz. Zonder dagprogramma’s, maar met dezelfde soul en jazzmuziek gedurende de dag en elke avond een live-programma. Talenten in de soul- en jazzscene blijven een podium houden bij de publieke omroep. NPO Soul & Jazz is op dezelfde frequenties als het huidige Radio 6 te beluisteren via DAB+, de kabel, online en via de app. De Zwarte Lijst is in 2016 van 18 tot en met 25 maart op NPO Soul & Jazz te horen.