Hilversum,
31
augustus
2017
|
10:40
Europe/Amsterdam

Fleur uit den Bosch (10) is vandaag de baas van NPO Zapp

Vandaag is de tienjarige Fleur uit den Bosch de baas van de publieke kinderzender NPO Zapp. Vlak voor de start van haar nieuwe schooljaar gaat Fleur een leerzame dag tegemoet op het Media Park in haar eigen woonplaats Hilversum. Als baas van NPO Zapp bepaalt zij vandaag de programmering voor zaterdag 2 september, neemt zij een kijkje achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal en spreekt zij de promo in van haar lievelingsprogramma Brugklas.

image

Zapp-baas Fleur uit den Bosch (10) uit Hilversum met NPO-directeur Televisie Frans Klein

Geen vrije vakantiedag voor Fleur uit den Bosch: zij is vandaag de baas van publieke kinderzender NPO Zapp. Voor één dag verhuist ze naar de NPO op het Mediapark in Hilversum en neemt ze de leiding over van NPO Zapp netmanager Suzanne Kunzeler.

 

Drukke dag

De tienjarige uit Hilversum laat zich rondleiden bij de eindregie en het Klokhuis MaakLab in het museum voor Beeld en Geluid. Ook staat het inspreken van een promo en een functioneringsgesprek met Zapplive-presentatrice Saskia Weerstand op de planning. Met het bijwonen van de live uitzending van NOS Jeugdjournaal, sluit de jonge Zapp-baas haar dag af.

De Zapp-baas bepaalt de programma’s die zaterdag 2 september tussen 11:30 en 17:00 uur te zien zijn bij NPO Zapp op 3. Tijdens het opstellen van het schema en het inkopen van Zappbios-films toont Fleur zich een waardige, professionele Zapp-baas met een visie:

Omdat ik het heel belangrijk vind dat kinderen op vroege leeftijd goed Engels leren, zet ik een Engelse film in het schema."

De werkdag van de jonge Zapp-baas is de hele dag te volgen op Zapp.nl, Instagram en Snapchat.

 

Bijgaande foto kan rechtenvrij worden gebruikt onder vermelding van NPO Zapp/Nina Engelschman.