Hilversum,
07
mei
2018
|
15:02
Europe/Amsterdam

FunX Music Awards 2018 live op NPO FunX, FunX.nl en NPO 3 Extra

Samenvatting

Dinsdag 8 mei is het zo ver. Dan reikt jongerenzender NPO FunX voor de vijfde keer de FunX Music Awards uit: de belangrijkste urban muziekprijzen van Nederland. De award show is vanaf 20.15 uur on air te volgen op NPO FunX en live te zien op FunX.nl en het digitale kanaal NPO 3 Extra (voorheen NPO 101). NPO 3 (NTR) zendt de volgende dag een compilatie uit.

Tijdens de award show trakteren o.a. Josylvio, SBMG, Latifah en Jonna Fraser het aanwezige publiek in Paradiso op een live optreden. Host van de avond is FunX-dj Shay Kreuger.

NPO FunX
Van 19:00 tot 00:00 uur doet NPO FunX op radio live verslag vanuit Paradiso in Amsterdam. FunX-dj’s Jaimy en Dyantha hosten een uitgebreide pre- en afterparty op de radio. Alle uitreikingen vinden plaats tussen 21:00 uur en 23:00 uur. FunX-luisteraars genieten on air van de beste tracks van genomineerde artiesten, live optredens en de eerste reacties van de kersverse winnaars.

Onl​ine
De uitreiking van de Funx Music Awards is vanaf 21.00 uur live te zien op FunX.nl en via de FunX App. Daarnaast doet FunX uitgebreid verslag van de award show via al haar social media kanalen.

NPO 3
FunX-dj’s Fernando Halman en Eva Cleven (NTR) nemen de kijkers van NPO 3 woensdagavond mee langs de hoogtepunten van de FunX Music Award show: van prijsuitreikingen, backstage interviews met winnaars tot optredens van genomineerde artiesten. De FunX Music Awards 2018: te zien op woensdag 9 mei, 22.40 uur, NPO 3.

FunX Music Awards 2018
De FunX Music Awards zijn de belangrijkste Nederlandse urban muziekprijzen voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem. De winnaars worden bepaald door de luisteraars van NPO FunX. Drie weken lang stemden zij op hun favoriete artiesten op FunX.nl. Op dinsdag 8 mei reikt de jongerenzender de FunX Music Awards uit in elf categorieën: Artist Of The Year, Best Song, Best FunX Talent, Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Group, Best MC, Best Singer, Best Producer en Best Video. De award show vindt plaats in Paradiso te Amsterdam. Voor meer informatie zie funx.nl/awards

 

Noot voor de redactie (niet ter publicatie)
Voor aanvraag van beeldmateriaal of persaanvragen kunt u contact opnemen met:

Anneke de Vries
E: Anneke.de.Vries@npo.nl
M: 06 27 09 66 14
Pers.npo.nl