16
januari
2014
|
09:00
Europe/Amsterdam

Happy Monday op Radio 2

Maandag 20 januari sleept Radio 2 de luisteraars door Blue Monday heen. De publieke muziekzender buigt de meest deprimerende dag van het jaar om tot een vrolijke dag: Happy Monday. Luisteraars vragen vrolijke muziek aan op somberste dag van het jaar.

De publieke muziekzender draait de hele dag vrolijke hits en klassiekers uit de popgeschiedenis. Luisteraars vragen op weg naar werk, tijdens het werk of thuis verzoekplaten aan, waar ze blij en gelukkig van worden. Radio 2 brengt luisteraars in een opgewekte stemming door passende muziek te draaien, afgewisseld met blijmoedige verhalen van luisteraars.

Maandag 20 januari vanaf 6.00 uur is het Happy Monday op Radio 2. De Radio 2 programma’s grijpen de gelegenheid aan om luisteraars door deprimaandag te loodsen. De hele dag, van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond, zit boordevol muziek. Luisteraars vragen verzoekjes aan, waar ze happy van worden en vertellen erbij hoe ze de troosteloze dag te lijf gaan. Ook Radio2.nl staat de hele dag in het teken van Happy Monday, met onder andere de vrolijkste videoclips en dé feelgood songs van de Radio 2 dj’s. Luisteraars kunnen reacties achterlaten over liedjes waar zij blij van worden.

Voor meer informatie: www.radio2.nl

 

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Radio 2 Communicatie:

Wilma van Dormalen t :035 - 6777453, m : 06 – 24218281, e : wilma.van.dormalen@omroep.nl