Hilversum,
29
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Huiveren met Halloween op NPO 3

Op NPO 3 is het dit weekend huiveren geblazen. Aanstaande vrijdag trapt BNN om 22.15 uur het Halloween-weekend af met de veel geprezen horrorfilm The Cabin in the Woods. Vijf vrienden gaan op vakantie naar een afgelegen huisje in het bos en maken daar de meest angstaanjagende avonturen mee waarbij de hele mensheid op het spel staat.

Op zaterdag proberen twee illusionisten in een rustig stadje in Engeland de inwoners te laten geloven dat er buitenaardse wezens zijn in The Happenings (BNN). Na de komische zombiefilm Warm Bodies (BNN) presenteert Georgina Verbaan om 22.15 uur het VPRO-programma Masters of Fear waarin drie jonge filmmakers hun korte horrorfilms laten zien. Een hartslagmeter bij het publiek registreert welke film het meeste schrik aanjaagt en bepaalt welke regisseur naar huis gaat met de Bebloede Hakbijl en gekroond wordt tot 'Master of Fear 2015'.

Het bloedstollende weekend sluiten we af met de komische horrorfilm What we do in the shadows (VPRO) over drie vampiers die zich aanpassen aan de moderne tijd.

Huiver dit weekend dus mee op NPO 3!

Suzanne Kunzeler

Netmanager NPO 3