Hilversum,
07
mei
2016
|
10:35
Europe/Amsterdam

In een luchtballon met Zapper Klaas van Kruistum?

Bied mee op supertoffe veilingitems in de Zapp Your Planet veiling

Altijd al een muurschildering van Jill in jouw kamer willen hebben? Of wil je een exclusief kijkje achter de schermen bij de Beste Vriendenquiz? Speciaal voor de Zapp Your Planet: Operatie Olifant kan dat. Zojuist is namelijk de nieuwe Zapp Your Planet veilingsite geopend. Een week lang bieden Zapp-kijkers samen met hun ouders op allerlei leuke Zapp en WNF gerelateerde veilingitems.

Van een hockeyclinic van Zapp-sporter Naomi van As, de Zapp Kids Top 20 studio in jouw klas, een taartfeestje bij bakker Abel van Taarten van Abel, tot het bacteriepak uit De Buitendienst: vanaf vandaag tot en met zaterdag 14 mei staan ruim 50 items online op zappyourplanet.nl/veiling.

Zapp-presentatoren Tim den Besten en Nicolaas Veul openden zojuist de Zapp Your Planet veiling in Zapplive (KRO-NCRV). Tijdens de tien uur durende Zapp Your Planet tv-marathon op 14 mei presenteren Tim en Nicolaas op een eigenwijze manier de allermooiste items aan het publiek in studio 21 en de kijkers. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar Zapp Your Planet: Operatie Olifant. Kijk voor meer informatie en voor alle veilingitems op zappyourplanet.nl/veiling.

Zapp Your Planet-marathon
Van 9 tot en met 14 mei staat NPO Zapp de hele week in het teken van Zapp Your Planet: Operatie Olifant. Zaterdag 14 mei sluit de publieke kinderzender deze actieweek af met de Zapp Your Planet marathon. Live vanuit Studio 21 te Hilversum geniet het publiek de hele dag van Zapp-programma’s als Checkpoint, BZT Show, Beste Vrienden Quiz, Zapp Sport, Zapp Kids Top 20, Street Magic en het Jeugdjournaal, diverse optredens, workshops en activiteiten op het plein. De bekende Zapp-gezichten zijn aanwezig bij de tv-marathon, gepresenteerd door Klaas van Kruistum en co-hosts Anne-Mar Zwart en Saskia Weerstand. De actiedag op 14 mei 2016 is van 09.00 tot 19.00 uur te zien bij NPO Zapp op 3 en op zappyourplanet.nl.

 

Zapp Your Planet
Zapp Your Planet is een jaarlijkse actie van kinderzender NPO Zapp, het WNF en de EO voor een goed groen doel, waarbij de Zapp-presentatoren aandacht vragen en geld inzamelen voor een dier dat door menselijk toedoen wordt bedreigd. Het jonge publiek van NPO Zapp komt zelf in actie en helpt mee met de inzameling.