Hilversum,
11
januari
2016
|
11:24
Europe/Amsterdam

Jasmine Sendar presenteert het FunX-discussieprogramma CritiX

Elke zondag geeft Jasmine het woord aan kritische stadsjongeren

Jasmine Sendar gaat vanaf zondag 17 januari aan de slag als FunX-dj. Als nieuwe FunX-host bespreekt Jasmine de maatschappelijke hot topics op ongecensureerde wijze met stadsjongeren. Geen taboe of onderwerp gaat ze daarbij uit de weg.

CritiX is hét kritische programma van radiozender FunX, elke zondag van 17.00 tot 19.00 uur. Bij CritiX telt de mening van de luisteraars. Zij discussiëren on air, op de website of via Facebook en Twitter (@FunXCritiX en #critix) aan de hand van een stelling over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Jasmine Sendar
Op radio en tv is Jasmine geen onbekende. De 38-jarige actrice, presentatrice en zangeres was al vaker te horen op FunX, onder meer als stand-in co-host in het FunX-programma Morad & Shay. Ze brak bij het grote publiek door als actrice in o.a. de series Goudkust, Onderweg naar Morgen, Malaika en de film Volle Maan.

FunX
FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Voor meer informatie over FunX: www.FunX.nl