Hilversum,
12
oktober
2017
|
17:03
Europe/Amsterdam

Julian Jordan draait 2831,- euro bij elkaar voor 3FM Serious Request

Zojuist klonk live op NPO 3FM de finale van de 24-uurs challenge van dj Julian Jordan. Met zijn eigen track ‘Light Years Away' kwam er een einde aan zijn dj-marathon in de 3FM Live Lounge. De 22-jarige dj uit Apeldoorn begon woensdag om 16.40 uur aan zijn actie voor 3FM Serious Request. Hiermee haalde hij 2831,- euro op voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM die dit jaar in zijn hometown Apeldoorn plaatsvindt. 

De 3FM-dj’s zorgden voor de nodige support voor Julian met lekkere hapjes, koffie, een masseur en een yoga-sessie in de vroege ochtend. Op NPO 3FM, 3FM.nl en social media deden de dj’s verslag van de dj-marathon. De set werd elk uur verlengd, mits er elk uur 60 euro aan donaties binnenkwam.

Julian Jordan: “Ik heb nog nooit langer dan vier uur gedraaid, dus ik vond het wel heel spannend. Het was heftig en zwaar. Ik ben blij dat het gelukt is en dat we zoveel geld hebben op kunnen halen om families in ramp- en conflictgebieden te herenigen. Ik hoop hiermee vooral anderen te inspireren om ook in actie te komen!”

Na Dennis Weening was het de beurt aan dj Julian Jordan om in actie komen voor 3FM Serious Request. Weening zamelde vorige maand geld in door middel van een pubquiz in Den Haag. Welke BN’er volgende maand in actie komt, maakt NPO 3FM binnenkort bekend.

Meer info: www.3fm.nl/seriousrequest