Hilversum,
14
april
2015
|
13:23
Europe/Amsterdam

Kenny B, Ronnie Flex, Broederliefde, Jayh en Lady Bee op het podium tijdens FunX Music Awards 2015

funxmusic-awards-1429010240.jpg

 

Zojuist maakte FunX het eerste deel van de line up bekend van de tweede editie van de FunX Music Awards. Op donderdag 21 mei 2015 staan onder andere Kenny B, Ronnie Flex, Broederliefde, Jayh en Lady Bee op het podium van de Amsterdamse Melkweg. Vanaf vandaag dragen luisteraars via FunX.nl artiesten aan die volgens hen absoluut een nominatie voor een FunX Music Award verdienen.

Op 1 mei start de stemperiode en stemmen de FunX luisteraars op hun favoriete artiesten van eigen bodem.

FunX Music Awards 2015
De FunX Music Awards zijn de publieksprijzen voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem, gekozen door de FunX luisteraar. De FunX Music Awards worden op 21 mei van 21.00 tot 22.30 uur uitgereikt in tien categorieën: Best MC, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Single, Best Album, Best Video, Best Style, Best Online Presence en Best FunX Talent. De Award show vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam, met live optredens van o.a. Kenny B, Ronnie Flex, Broederliefde, Jayh en Lady Bee. Binnenkort maakt FunX de complete line up bekend.

Vanaf 12 mei is er op FunX bijzonder veel aandacht voor de nominees en hun muziek. Alleen via FunX maken luisteraars kans op exclusieve toegangskaarten voor de FMA’s.

Meer informatie over de FunX Music Awards 2015