Hilversum,
05
september
2018
|
22:49
Europe/Amsterdam

Kensington, Ronnie Flex en BLØF winnen bij 3FM Awards

Ook Chef'Special, Martin Garrix en Naaz vallen in de prijzen

Vanavond zijn in de AFAS Live in Amsterdam de 3FM Awards 2018 uitgereikt. De band Kensington is met twee awards de grote winnaar van de avond en werd bekroond met prijzen voor Beste Groep en Beste Fans. Ook Ronnie FlexChef'Special, BLØFMartin Garrix en Naaz gingen met een award naar huis. Alle winnaars:
 

Beste Groep
Kensington

Beste Album
Ronnie Flex - Rémi

Beste Nummer
BLØF ft. Geike - Zoutelande

Beste Solo Act
Martin Garrix

Beste Video
Naaz - Words

Beste Fans
Kensington

Beste Live Act
Chef’Special
 

Over de 3FM Awards 2018
De 3FM Awards werden woensdag 5 september uitgereikt tijdens een liveshow in AFAS Live in Amsterdam, gepresenteerd door 3FM-dj Angelique Houtveen (KRO-NCRV) en NPO 3-presentator Jan Versteegh (BNNVARA). Luisteraars konden via 3fm.nl/stem op hun favoriete artiesten stemmen in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live Act, Beste Solo Act, Beste Video en Beste Fans. De Schaal van Rigter, de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track, werd eerder uitgereikt aan de band Rondé. Naaz mocht de 3FM Talent Award in ontvangst nemen.

De uitreiking van de 3FM Awards was vandaag vanaf 20.30 uur live te zien bij BNNVARA op NPO 3 en ook te volgen via NPO 3FM, 3FM.nl, NPO 3 extra en alle social media-kanalen van NPO 3FM.

Meer info: 3fm.nl/awards