15
juli
2009
|
14:28
Europe/Amsterdam

Kyteman’s Hip Hop Orkest op Radio 6

Het Radio 6-programma ‘De Zomer van 6’ (NPS) besteedt donderdag 15 juli tussen 16.00 uur tot 19.00 uur aandacht aan het optreden dat Kyteman’s Hip Hop Orkest dit weekend op het North Sea Jazz festival gaf. Radio 6 zendt tot en met vrijdag 17 juli The Best of North Sea Jazz uit met hoogtepunten van het festivalweekend. Het optreden van Kyteman mag in die week niet ontbreken. Afgelopen zondag trad de formatie op in de overvolle Congozaal in het Rotterdamse Ahoy. Jong en oud bleven tot het einde geboeid door de zeer geslaagde jams. Hoogtepunten van dit optreden komen in De Zomer van 6 voorbij.

The Best of North Sea Jazz
Alle programma’s van Radio 6 besteden deze week aandacht aan het grootste Nederlandse jazzfestival; North Sea Jazz. Luisteraars van Radio 6 kunnen de hele week hoogtepunten van het afgelopen North Sea Jazz-festival doorgeven door een sms naar 6660 te sturen (€ 025 p.o.b.).
Via de speciale North Sea Jazz-website op Radio6.nl zijn veel concerten van het festival terug te luisteren. Op deze site van Radio 6 en NPS Nieuwe Media staan ook veel recensies, foto’s, interviews en biografieën.

Radio 6
Radio 6 is het publieke radiostation voor jazz, blues en rhythm & blues. De muziekliefhebber vindt op de zender bevlogen radiomakers met aandacht voor muziek en cultureel-informatieve programma’s. De Radio 6 website is het dynamische spoorboekje over de zender waar programmamakers en luisteraars elkaar treffen. Om kennis uit te wisselen over de programma’s, muziek, blogs, recensies en achtergronden. Radio 6 is in heel Nederland te beluisteren op de kabel en via internet.
Bel gratis telefoonnummer 0800 - 026 26 66 voor informatie over de kabelfrequentie.