Hilversum,
11
mei
2015
|
10:48
Europe/Amsterdam

Line up FunX Music Awards compleet

fma-1431330861.jpg

 

Optredens van Gio & Keizer, Rochelle, Cho, Dio, Feis en Digitzz tijdens de FMA’s 2015

 

FunX dj Fernando maakte zojuist bekend dat Gio & Keizer, Rochelle, Cho, Dio, Feis en Digitzz live optreden tijdens de FunX Music Awards op donderdag 21 mei 2015 in de Melkweg in Amsterdam. Zij worden begeleid door de Xperience Band. Eerder werd al bekend dat ook Kenny B, Broederliefde en Jayh het podium beklimmen. 

De FunX Music Awards zijn de publieksprijzen van jongerenzender FunX. De Awards worden door de FunX dj’s uitgereikt in tien categorieën: Best MC, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Single, Best Album, Best Video, Best Style, Best Online Presence en Best FunX Talent. De presentatie is in handen van FunX dj’s Shay en Fernando.

Na de Award show, die duurt van 21.00 tot 22.30 uur, is er in de Melkweg een Afterparty met optredens van The Partysquad, Lady Bee en ChildsPlay.

FunX zendt de Award show live uit vanuit de Melkweg, inclusief een uitgebreide preparty (vanaf 19.00 uur) en afterparty (tot 23.00 uur). In de studio ontvangen FunX dj’s Jaimy en Riza de genomineerden en de winnaars. De FunX Music Award show is live te volgen op FunX.nl, 101TV, Salto 1 (Amsterdam) en Open Rotterdam. 

Vanaf 12 mei is er op FunX bijzonder veel aandacht voor de genomineerde artiesten en hun muziek. Alleen via FunX maken luisteraars kans op exclusieve toegangskaarten voor de FMA’s.

Tot en met 20 mei 12.00 uur stemmen FunX luisteraars op hun favoriete Nederlandse artiesten via FunX.nl/awards

Voor meer informatie over de FunX Music Awards 2015: www.FunX.nl/awards.