Hilversum,
30
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Live-programma’s op radiozender NPO Soul & Jazz

Vanaf 1 januari gaat NPO Radio 6 verder als NPO Soul & Jazz met non-stop soul en jazzmuziek gedurende de dag en elke avond een live-programma. De Nederlandse soul- en jazzscene en jong talent blijven een podium houden bij de publieke omroep. NPO Soul & Jazz is op dezelfde manieren als het huidige Radio 6 te beluisteren: via DAB+, de kabel, online en via de app.

Nieuwe programma’s 
Maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 23.00 uur

Soul & Jazz Live (NTR) 
Andrew Makkinga neemt de luisteraar mee in de nieuwste ontwikkelingen op soul- & jazzgebied, met veel aandacht voor muziek uit Nederland, Soul & Jazz Talent, het album van de week en dagelijks muzieknieuws in de Music Update. Tussen 22.00 en 23.00 uur elke dag een concert uit het rijke archief van de NTR of een recent opgenomen concert. Vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur (vanaf 8 januari as.)

Winfrieds Woonkamer (NTR) 
Winfried Baijens praat in zijn eigen woonkamer met artiesten, muzikanten en andere muziekliefhebbers en luistert met hen naar de beste soul en jazz die ze kunnen vinden. Zaterdag en zondag van 19.00 tot 21.00 uur (vanaf 9 januari as.)

Co Live! (NTR)
Co de Kloet houdt je op de hoogte wat er op de podia in Nederland gebeurt in Co Live! Het programma met nieuwe live opnames, pareltjes uit de omroeparchieven en interviews met musici over actuele en historische projecten. Zaterdag van 21 tot 23 uur

Vrije Geluiden (VPRO) 
Presentator Tom Klaassen neemt luisteraars mee in de wereld van jazz en houdt jazzliefhebbers op de hoogte van interessante ontwikkelingen in de wereldmuziek. Veel aandacht voor Nederlandse jazz, nieuwe cd’s, liveoptredens en jazzpodia & festivals in ons land. Zondag van 21.00 tot 23.00 uur

Jazz in the Evening (MAX)
Jazzkenner en -liefhebber Edwin Rutten presenteert elke zondag Jazz in the Evening, de opvolger van MAX’s Jazz in the morning, waarin hij zijn kennis en liefde voor jazz deelt.