Hilversum,
14
juni
2016
|
13:48
Europe/Amsterdam

Luisteraars stemmen op favoriete sportcommentaar tijdens NPO Radio 1 Sportzomer

NPO Radio 1 Sportzomer viert dit jaar legendarische sportcommentaren uit het verleden. De radiozender heeft de afgelopen jaren een schatkamer aan commentaar verzameld. Van de legendarische woorden van Hans van Zetten ‘En hij staat, IK sta, het is ongekend. Epke Zonderland heeft hier de oefening van zijn leven geturnd!’ tot Jack van Gelders ‘Wat een ongelooflijk lekkere goal! Ro-bin van Per-sie. PANG. In the face!’ Vanaf vandaag kunnen luisteraars op hun favoriete sportcommentaarfragment stemmen.

Elftal
Op www.nporadio1.nl is een lijst met iconische sportcommentaren te vinden waar luisteraars op kunnen stemmen. De populairste fragmenten komen in de top 11 terecht: het elftal van de meest legendarische sportcommentaren. De top 11 wordt rond 21 augustus bekend gemaakt op NPO Radio 1.

De presentatoren van de NPO Radio 1 Sportzomer hebben natuurlijk ieder hun eigen favoriete fragment. Zij proberen luisteraars over te halen om op ‘hun’ fragment te stemmen. Bekijk de video’s van de presentatoren op www.nporadio1.nl.

download
jurgenvandenberg.mp4