14
november
2013
|
19:47
Europe/Amsterdam

Massale aandacht voor Filipijnen

BN’ers en programma’s op de bres voor Giro555 Radio- en tv-programma’s van NPO, RTL en SBS besteden op tal van manieren aandacht aan de ramp op de Filipijnen.

Vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zal maandag 18 november gedurende de hele dag een marathonuitzending zijn van Radio 2 met live optredens van Nederlandse artiesten.  Onder andere alle publieke radiozenders , het NOS Journaal, Hart van Nederland, RTL Boulevard, Koffietijd, RTLZ, Tijd voor Max, Editie NL, Show Vandaag, Ontbijtnieuws, Radio 5 RTL Nieuws, Shownieuws, Studio Max Live schakelen live met het actiecentrum gedurende de dag. 

Veel Bekende Nederlanders zitten in het belpanel, onder wie Klaas Drupsteen, Joris Linssen, Kees Tol, Bert van Leeuwen, Art Rooijakkers,  Filemon Wesselink, Victor Löwe, Karin Bloemen, kandidaten van The Voice of Holland en vele anderen. 

De avond wordt afgesloten met een gemeenschappelijk programma, gepresenteerd door Jeroen Pauw, Paul Witteman, Humberto Tan en Bridget Maasland van 22.30 tot 00.00 uur. Tijdens dat programma zal de stand van de inzameling voor de Nationale Actie Filipijnen van Giro555 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) bekend worden gemaakt.