23
juni
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

Michael Jackson Dag op Radio 2

Radio 2 staat 25 juni stil bij het overlijden van Michael Jackson, precies 5 jaar geleden. De programma’s besteden op eigen wijze aandacht aan het popfenomeen.

De hele dag halen de Radio 2 dj’s met luisteraars en gasten in de studio herinneringen op. Luisteraars vragen hun favoriete hits van de King of Pop aan en Radio 2 draait de populairste songs. Begin van de avond draait de publieke muziekzender de Top 5 met de beste hits van MJ. 

Woensdag 25 juni vanaf 6.00 uur is de Michael Jackson Dag op Radio 2. Het radiostation blikt terug op het leven en de muziek van de popster. De publieke muziekzender draait elk uur een favoriete MJ plaat die door luisteraars is aangevraagd. Zijn klassiekers als Earth Song, Billie Jean, Man In The Mirror, Thriller, Beat It, Smooth Criminal en Ben maken grote kans. Of kiezen luisteraars liever voor nieuwe albumtracks als Do You Know Where Your Children Are, Love Never Felt So Good en Blue Gangsta van het onlangs uitgebrachte album Xscape? Tussen 18.00 en  20.00 uur draait Radio 2 dj Bert Haandrikman de Top 5 met de meest aangevraagde tracks van de Michael Jackson Dag op Radio 2.

Voor meer informatie: www.radio2.nl

________________________________________

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie: Radio 2 Communicatie: 

Wilma van Dormalen t :035 - 6777453, m : 06 – 24218281, e : wilma.van.dormalen@omroep.nl