Hilversum,
13
juli
2016
|
11:03
Europe/Amsterdam

Nieuwe campagne: #waarbenjij

Sinds afgelopen weekend loopt de nieuwe NPO campagne '17 miljoen mensen'. Met deze campagne willen we vertellen dat de Nederlandse Publiek Omroep daar is, waar iedereen is.

 

download
npoverbindtfinal.mp4

In de commercial is een brede selectie van festivals en evenementen te zien, waar wij deze zomer aanwezig zijn (en zijn geweest) gekoppeld aan de zenders en netten, waarop de festivals en evenementen worden uitgezonden.

De muziek achter de commercial is van Chris Hof, bekend van het tv-programma de Beste Singer-Songwriter van Nederland (VARA).

Door zeer uiteenlopende festivals en evenementen naast elkaar te zetten, laten we zien dat we met onze programma's en en onze aanwezigheid op events ook live een heel breed publiek weten te bereiken.

De campagne is multimediaal ingezet. Afgelopen weekend was de spot voor het eerst te zien op tv en vanaf volgende week zullen de korte commercials op onze eigen sites als pre-roll te zien zijn.

 

NPO Festivaldagboek
Op de landingspagina kan het NPO Festivaldagboek worden gedownload. Met dit festivaldagboek beleef en herbeleef je het festival en kun je je ervaringen delen via social media.

 

Een overzicht van festivals waar de NPO deze zomer te vinden is kun je hier vinden.