Hilversum,
23
april
2018
|
19:35
Europe/Amsterdam

NPO 3FM op zoek naar ultieme festivalfan

Samenvatting

Onder de noemer #3FMFestifan gaat NPO 3FM vanaf vandaag op zoek naar de allergrootste festivalliefhebber van Nederland. De winnaar mag deze zomer mee met de 3FM-crew naar alle festivals waar de zender verslag van doet: Best Kept Secret, Pinkpop, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter, Zwarte Cross, Woohah!, Solar, Lowlands en Sziget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf vandaag melden de ‘festifans’ zich aan op 3FM.nl/Festifan. De deelnemers hebben drie weken de tijd om zoveel mogelijk vrienden op hen te laten stemmen. De twee kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Ook kiest een jury van 3FM-dj’s twee finalisten met de meest creatieve inzending. In de week van 14 tot en met 18 mei maakt het 3FM-duo Mark + Ramon de winnaar on air bekend.
 

3FM Festivalseizoen
De hele zomer brengen de 3FM-dj’s de coolste festivals dichtbij. Van Best Kept Secret tot Sziget: NPO 3FM doet via radio, online en social media verslag van live optredens, de sfeer op het festivalterrein en exclusieve live sessies in de 3FM Live Box. NPO 3FM sluit het festivalseizoen af met de 3FM Awards op woensdag 5 september in de AFAS Live. NPO 3FM bekroont de artiesten die zich dit festivalseizoen hebben bewezen.

Meer informatie: 3FM.nl/Festifan