Hilversum,
26
juni
2015
|
10:35
Europe/Amsterdam

NPO 3FM zet ibeacons in op Down the Rabbit Hole

18997030689-5a7a7ae35c-k-1435564775.jpg

Festivaldagboek voor bezoekers met 3FM-app

Honderd ibeacons van NPO 3FM registreren komend weekend op zowel Down the Rabbit Hole als Festival DeBeschaving de bewegingen van de bezoekers die de 3FM-app gebruiken. De ibeacons en de 3FM-app leveren een festivalherinnering in de vorm van een dagboek waarin staat welke concerten je zag, of je vooraan stond en wie van je vrienden erbij was. Heb je als die hard festivalbezoeker veel bands en artiesten live gezien? Na afloop van het festival komt de registratie en het fotomateriaal van het concert automatisch naar je toe.

Het 3FM Festivaldagboek gaat de volgende fase in deze festivalzomer. De ervaringen van de festivalbezoeker komen samen met de recensies, audio, video en fotomateriaal van de optredens. Met de honderd ibeacons stellen de bezoekers via de gratis 3FM-app een eigen dagboek samen, dat uiteindelijk een festivalherinnering in beeld en geluid oplevert.

Festivalbezoekers kunnen meedoen via de 3FM-app. Festivalorganisatoren kunnen zich aanmelden via: www.3fm.nl/festivaldagboekinfo

 

Blog

'3FM = liefde voor muziek & gidsfunctie = concerten & festivals = dialoog met muziekminnende jongere  = user generated content op radio en tv.' - Kris Sloot (Manager Online bij 3FM) schrijft in zijn blog over het Festivaldagboek & Concertarchief in de 3FM-app.