Hilversum,
28
juli
2016
|
09:30
Europe/Amsterdam

NPO FunX live vanaf Rotterdam Unlimited

FunX partytruck met luisteraars en dj’s rijden door de kleurrijke straten van Rotterdam

Vrijdag 29 juli en zaterdag 30 juli neemt FunX haar luisteraars mee naar Rotterdam Unlimited. Vanuit het Rio de Janeiro van Nederland doet de jongerenzender op vrijdag live verslag van de sfeer in de havenstad, de optredens en de Battle of Drums: drie Caribbean brassbands in de straten van Rotterdam.

Zaterdag rijdt de FunX partytruck mee tijdens de straatparade. Samen met de FunX-dj’s genieten tientallen luisteraars op de truck van de parade, met de lekkerste Latin en Caribische klanken op de achtergrond.

Zaterdag 30 juli om 13.00 uur vertrekken 25 praalwagens en 2.500 dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten in één lange parade richting de Coolsingel, langs ruim 750.000 uitzinnige toeschouwers. Tientallen luisteraars hebben on air een plekje op de exclusieve FunX Partytruck gewonnen. Deze lucky few dansen samen met de FunX dj’s zes uur lang op de zomerse beats van FunX dj Moradzo, DJ Biggi, DJ Lorenzo & Franck, DJ Don James, DJ Superior en Violatorz.

De radio-uitzending live vanaf Rotterdam Unlimited is vrijdag te horen tussen 19.00 en 00.00 uur en zaterdag tussen 13.00 en 19.00 uur, via NPO FunX en FunX.nl.