Hilversum,
10
maart
2016
|
10:51
Europe/Amsterdam

NPO Radio 5 aan de slag voor NLdoet

Op 11 maart steekt NPO Radio 5 de handen uit de mouwen voor NLdoet. Verslaggevers Koen Bugter en Zegert van der Linde gaan aan de slag bij verpleeghuis Nolenshaghe in Den Haag en kinderkunstlocatie De Vrijstaat in Utrecht. Hun avonturen zijn de hele dag te horen op NPO Radio 5.

Tussen 09:00 en 12 uur is verslaggever Koen Bugter aan het werk bij verpleeghuis Nolenshaghe in Den Haag. De vrijwilligers gaan de woonunits extra gezellig maken en helpen de bewoners bij hun dagelijkse verzorging. Tussen het maken van een lekker ontbijt en het opmaken van de bedden komt een troubadour langs voor de muzikale omlijsting. Elk uur doet Koen verslag van zijn ervaringen op NPO Radio 5.

Rond 12 uur neemt Zegert van der Linde het stokje over van Koen. Bij De Vrijstaat in Utrecht staat de verslaggever een zware taak te wachten. De kinderkunstlocatie is namelijk klaar voor de grote voorjaarsschoonmaak. Van ramen lappen tot het schilderen van de expositie ruimte… de vrijwilligers moeten flink aan de bak. Benieuwd hoe Zegert het er vanaf brengt tijdens de grote voorjaarsschoonmaak? Tussen 12 uur en 18 uur is hij elk uur te horen op NPO Radio 5.

Voor meer informatie kijk je op: http://www.nporadio5.nl/