Hilversum,
01
juli
2016
|
08:31
Europe/Amsterdam

NPO Zapp op zoek naar nieuwe zenderbaas

Wie wordt voor één dag de baas van Freek, Klaas, Jill, Pepijn, Jetske, Anne-Mar en alle andere Zappers?

Wat als jij de baas zou zijn van Zapp? Dat is de vraag die de publieke kinderzender aan alle kinderen van Nederland stelt. Vanaf vandaag tot en met maandag 8 augustus sturen kinderen uit alle hoeken en gaten van Nederland op Zapp.nl hun vlogs en filmpjes in. Hierin laten zij de Zapp-baas jury weten waarom juist zij voor één dag de baas van Zapp zouden moeten zijn.

De winnaar of winnares verhuist op woensdag 31 augustus voor één dag naar de NPO op het mediapark in Hilversum en neemt die dag de leiding over van Suzanne Kunzeler, netmanager NPO Zapp. Hij of zij vergadert mee, bezoekt een live opname van het NOS Jeugdjournaal, luncht met bekende Zappers, gaat langs bij een pitch voor een nieuw programma, buigt zich over de laatste kijkcijfers en stelt het schema van die dag samen. Hoe ziet zijn of haar ideale televisie-programmering er uit? Dat ziet de kijker van Zapp diezelfde dag nog terug tussen 06.30 en 18.00 uur bij NPO Zapp op 3. De werkdag van de jonge Zapp-baas is de hele dag te volgen op Zapp.nl, Instagram en Snapchat.

Uit alle inzendingen kiezen juryleden Suzanne Kunzeler (netmanager NPO Zapp), Shula Rijxman (raad van bestuur NPO), Jochem Nühn (chef Zapp Weekjournaal) en Fernando Halman (stem van Zapp) de winnaar.

Check hier de video en doe mee op www.zapp.nl/baasvooreendag