12
juni
2014
|
17:00
Europe/Amsterdam

Onbeperkt programma’s kijken via NLziet

De NPO, RTL en SBS starten vanaf vandaag NLziet, een 3-in-1 abonnement voor de drie online platforms NPO Plus, RTL XL en Kijk. NLziet biedt de kijker onbeperkt toegang tot het grootste en meeste actuele tv aanbod van Nederlandse bodem.

NPO Plus
Kijkers hebben de vrijheid om hun eigen moment te kiezen en kijken reclamevrij naar programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) via NPO Plus, de on-demand-dienst van de Nederlandse Publieke Omroep die via het platform NLziet wordt aangeboden.

De Nederlandse kijker bepaalt steeds meer zelf waar en wanneer hij televisie kijkt en kijkt steeds vaker TV-programma’s online terug. De NPO speelt met NPO Plus (binnen het gezamenlijke platform NLziet) in op het veranderend kijkgedrag van het publiek. Het abonnement op NLziet geeft toegang tot een breder pakket aan programma’s dan in de gratis versies van de verschillende gemist-diensten van RTL, SBS en de NPO te vinden zijn. De programma’s worden daarnaast langer en in hogere beeldkwaliteit beschikbaar gesteld .
 
Binnen het platform NLziet zijn de programma’s van de publieke omroep goed herkenbaar omdat de kijker binnen de online omgeving van NPO Plus kijkt. De eerste tienduizend voorinschrijvers kunnen vanaf 12 juni kijken via NLziet. Vanaf 1 juli is NLziet toegankelijk voor iedereen. Het gratis aanbod van Uitzending Gemist blijft gewoon beschikbaar op npo.nl.