NPO Pers Over NPO
13 January 2009

Ad interim zendermanagers voor Radio 4 en Radio 6

Directeur radioprogrammering van de NPO Jan Westerhof maakt vandaag bekend dat Marwil Straat en Florent Luyckx vanaf 19 januari tijdelijk het zendermanagement voor de respectievelijke radiostations 4 en 6 overnemen. Dit is een direct gevolg van het vertrek van zendermanager Margreet Teunissen eerder in december 2008. Straat en Luycks blijven vooralsnog tot 1 juni 2009 aan in deze functie.

Directeur Radioprogrammering Jan Westerhof: “Florent Luyckx zal de werkzaamheden voor Radio 6 naast zijn werk als zendermanager 3FM doen. Zijn opdracht is om vooral de positionering van Radio 6 te verbeteren en indien nodig de programmering daarop aan te passen. Radio 6 verdient als radiostation voor jazz en wereldmuziek een grotere bekendheid bij het publiek.”

Marwil Straat is directeur van het Wereld Audio Festival, projectmanager van radiodocumentaires en coördineert in die hoedanigheid Holland Doc Radio. Ze is daarnaast gastdocent aan onder meer de Media Academie en de Christelijke Hogeschool Ede. Westerhof: “Met Marwil hebben we gekozen voor een ervaren radiomaker die bewezen heeft visie en overtuigingskracht goed te kunnen verbinden.”

Laatste persberichten

Meer persberichten