NPO Pers Over NPO
23 juni 2009

Barend van Deelen nieuwe jock in 3FM nacht

Barend van Deelen is de nieuwe aanwinst van de 3FM Radio DJ opleiding. Vanaf 1 juli aanstaande presenteert Barend een radioprogramma in de nacht van donderdag op vrijdag tussen 01.00 tot 04.00 uur (NCRV). De huidige dj van dat tijdslot, Roosmarijn Reijmer, maakt een volgende stap in de opleiding. Zij is vanaf 1 juli elke vrijdagochtend te horen tussen 04.00 en 06.00 uur. Sander Guis blijft zijn programma presenteren van maandag tot en met donderdag tussen 04.00 en 06.00 uur in de ochtend.

Opleidingscoördinator Timo Kamst is de drijvende kracht achter de 3FM Radio DJ School. Timo: “Net als de andere nachttalenten heeft Barend alles in huis wat nodig is om zich te ontwikkelen tot een spraakmakende 3FM-DJ. Een echt radiohart, een goede stem, creativiteit en een bijzonder gevoel voor timing.”

Barend van Deelen: “Ik heb er ontzettend veel zin in en vind het te gek dat mij deze kans wordt geboden. Alle dj’s op de Nederlandse radio waar ik bewondering voor heb, zijn bij 3FM begonnen. Ik hoop dat ik veel ga leren en heb de ambitie om mooie programma’s voor 3FM te maken.”

3FM DJ-School


De 3FM Radio-DJ School geeft jaarlijks een tiental getalenteerde DJ’s de kans om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Dit gebeurt met een praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding. De 3FM Radio-DJ School duurt gemiddeld 2 jaar en leverde dj’s op als Gerard Ekdom, Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering.

Website 3FM DJ-school
De website van de 3FM-DJ School is vernieuwd. Aanstormend radiotalent kan hier alles lezen over het 3FM opleidingstraject waarbij student-DJ’s de kans krijgen om wekelijks een radioprogramma in de 3FM nacht te maken. Talent met radioambitie meldt zich aan voor de 3FM Radio-DJ School door een demo in te sturen of rechtstreeks te uploaden naar de nieuwe website.

Laatste persberichten

Meer persberichten