28
april
2014
|
11:33
Europe/Amsterdam

Radio 2 dj’s vieren samen hun verjaardagen

De publieke muziekzender geeft de hele maand mei kaartjes weg voor discofeest op schip

De Radio 2 dj’s vieren 30 mei samen hun verjaardagen en geven een swingend dansfeest voor de luisteraars. Vrijdagavond ligt de Ocean Diva aan de kade in Amsterdam klaar voor vertrek. In mei strooien de dj’s in de Radio 2 programma’s met kaartjes voor het Radio 2 Verjaardagsfeest. Gijs Staverman, Sander de Heer, Daniël Dekker, Bert Haandrikman, Jan-Willem Roodbeen en de andere Radio 2 dj’s verwelkomen op de rode loper de gasten. Daarna vaart het schip uit en barst het feest los. De dj’s draaien de hele avond de lekkerste discomuziek en dansen met feestgangers tot in de late uurtjes op de verlichte dansvloer.

Luisteraars maken kans om bij het leukste Radio 2 feest van het jaar te zijn. Van donderdag 1 mei tot en met vrijdagmiddag 30 mei geven de Radio 2 dj’s dagelijks kaarten weg. Op zender, maar ook online en op social media gaat van alles gebeuren. Luisteraars die alles scherp in de gaten houden, maken de grootste kans om aan boord te stappen voor het spetterende Radio 2 Verjaardagsfeest.

Voor de feestliefhebbers thuis en de mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, zendt Radio 2 op 30 mei ‘s avonds het Radio 2 Verjaardagsfeest uit.

Voor meer informatie: http://www.radio2.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie: Radio 2 Communicatie:
Wilma van Dormalen t: 035 - 6777453, m: 06 – 24218281, e: wilma.van.dormalen@omroep.nl