16
juni
2014
|
13:55
Europe/Amsterdam

Radio 2 presenteert Tuckerville Festival

De publieke muziekzender doet zaterdag 21 juni live verslag van Twents muziekevenement. Ilse DeLange en Waylon, alias The Common Linnets, staan als hoofdact op het podium in De Grolsch Veste in Enschede.

De Dijk, Daniël Lohues en Tim Knol zijn special guests. De publieke muziekzender doet rechtstreeks verslag van het evenement. Op het voorplein staat de Radio 2 studio met een podium. Bij de Radio 2 dj’s schuiven artiesten aan en zijn optredens. Luisteraars horen een sfeerverslag en kersverse live tracks van het concert. 

Radio 2 presenteert zaterdag 21 juni van 16.00 tot 24.00 uur Tuckerville Festival. De publieke muziekzender brengt bezoekers op het gezellige plein in de stemming. Op het Americana festijn klinkt muziek dat is afgeleid van de originele country, folk en blues, gestoken in een modern jasje. De optredende artiesten nemen festivalgangers mee in een muzikale Mid West sfeer en zingen nummers uit eigen repertoire. 

Van 16.00 tot 18.00 uur blikken de Radio 2 dj’s vooruit op het concert en beklimmen onder anderen Jacky, Mc Chicks en Michelle van Min het Radio 2 podium. Van 18.00 tot 24.00 uur doen de dj’s live verslag en zijn er sfeerimpressies. Luisteraars horen in de loop van de avond tracks van de optredens. De presentatie is in handen van de Radio 2 dj’s Daniël Dekker, Corné Klijn en Bart Arens. Sander Guis doet verslag vanuit het stadion.

Het radiostation geeft deze week de laatste Tuckerville kaarten weg aan luisteraars.

Voor meer informatie: www.radio2.nl

________________________________________

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie: Radio 2 Communicatie:

• Wilma van Dormalen t: 035 - 6777453, m: 06 – 24218281, e: wilma.van.dormalen@omroep.nl