09
juli
2009
|
10:51
Europe/Amsterdam

Radio1 Radiolab: ‘Eenenalland’ sticht samen met luisteraars een land

In het Radio 1 RadioLab wordt aanstaande zaterdag een land gesticht. Het net ontdekte 'Eenenalland'(BNN) is nog helemaal leeg, kaal en moet nog volledig worden opgebouwd. Eenenalland-woordvoerder Willemijn Veenhoven bespreekt met deskundigen uit Nederland welke staatsvorm het land moet krijgen. Voorstanders van het communisme, een republiek of monarchie verdedigen hun voorkeur. Hoe moet het alcohol-, rook- en drugsbeleid worden aangepakt?

Eenenalland wil niet meteen ten onder gaan in deze zware economische tijden en bedenkt een nieuw financieel systeem. Denk met ons mee en help ons het ideale land stichten! Eenenalland heeft als doel een discussie te initiëren over de meest ideale situatie, zonder te worden belemmerd door problemen.
Eenenalland hoor je zaterdag 11 juli tussen 19.00 en 20.00 uur op Radio 1.

RadioLab
De nieuws- en sportzender biedt elke zaterdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een audiopodium aan alle omroepen en radiomakers voor nieuwe en verrassende programma’s. RadioLab wil radio laten horen zoals dat op Radio 1 nog niet te horen is. Het programma is een radiolaboratorium voor makers van alle omroepen.
De RadioLab-serie bestaat uit twaalf afleveringen en duurt tot en met 18 juli.