Hilversum,
27
september
2018
|
12:47
Europe/Amsterdam

Sinterklaas, K3 en Kinderen voor Kinderen zetten Jaarbeurs Utrecht op z'n kop tijdens NPO Zapp Sinterklaasfeest

Ook FOURCE, Dieuwertje Blok, Mega Mindy, Fenna en Maya de Bij zijn zaterdag 24 en zondag 25 november van de partij

Nog even en het is weer tijd voor alle heerlijke Sinterklaastradities: pepernoten, je schoen zetten, liedjes zingen, pakjesavond en... Het Zapp Sinterklaasfeest! Ook dit jaar wordt in de Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 24 en zondag 25 november het grootste Sinterklaasspektakel van het jaar gehouden. Natuurlijk zijn de enige echte Sinterklaas en zijn Pieten zelf weer van de partij en zorgen ze samen met Dieuwertje Blok voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Ook K3, FOURCE, Kinderen voor Kinderen, Fenna van Zappelin en Maya de Bij vieren het feestje mee. Natuurlijk mogen jouw favoriete Zappelin-vriendjes bij dit feest niet ontbreken. Welke artiesten nog meer aanwezig zijn, wordt later bekend gemaakt.

Vier het Zapp Sinterklaasfeest op zaterdag 24 november om 16.00 uur en op zondag 25 november om 11.00 en 15.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. Voordat het feest losbarst zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals meet & greets, knutselen, kleuren en nog veel meer. Kijk voor meer informatie en hoe je erbij kunt zijn op www.zappsinterklaasfeest.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hierboven de promo van het Zapp Sinterklaasfeest

KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het Zapp Sinterklaasfeest op woensdag 28 november (15.30 uur), vrijdag 30 november (16.25 uur), zondag 2 december (15.30 uur) en woensdag 5 december (16.15 uur) uit op NPO Zapp.