Hilversum,
03
juli
2017
|
14:06
Europe/Amsterdam

Summer of Love op NPO 3

Vier de zomer! NPO 3 staat de komende weken in het teken van de Summer of Love met programma’s over liefde, reizen, muziek, verbroedering en verdraagzaamheid. Iedere werkdag zijn in de vooravond het nieuwe programma 3 op Reis Midweek (BNN) en op de late avond Zomaar een gast (NTR) te zien. Daarnaast zijn er nieuwe afleveringen te zien van First Dates (BNN), specials van Undateables (hoe is het nu met) (BNN), de Vlaamse reeks Mag ik u kussen? (VARA) en het vierluik Three wives, one man (NTR). Tot slot wordt de liefde gevierd met een groot aantal bekende Nederlandse romcoms als: Toscaanse Bruiloft, De surprise en Verliefd op Ibiza. Uiteraard mogen in de Summer of Love de festivals niet ontbreken.

Net als voorgaande jaren is NPO 3 de festivalzender bij uitstek. Met aankomend weekend een verslag van Concert at SEA (NTR). En verder deze zomer zijn North Sea Jazz (NTR), Zwarte Cross (BNN), Lowlands (VPRO), Solar (BNN) en Zand (AVROTROS) te zien op NPO 3. In het kader van de Amsterdam Gay Pride worden in de laatste week van de Summer of Love onder andere de documentaires Gay Babyboom (BNN), Strike a Pose (NTR), Queer (BNN) en de films Chez nous (NTR) en Pride (VARA) uitgezonden. Op de eerste zaterdag van augustus zendt NPO 3 een compilatie uit van de Gay Parade in Amsterdam (AVROTROS).

3 op Reis Midweek
BNN-presentatoren Maurice, Emma, Lex, Valerio en Eva pakken deze zomer hun rugzak om de kijker de meest avontuurlijke, zwoelste, mooiste en tofste plekken te laten zien. Iedere werkdag brengt 3 op Reis Midweek een mix van de lekkerste bestaande reisprogramma’s uit binnen- en buitenland gecombineerd met nieuwe zomerse avonturen van één van deze vijf BNN-presentatoren.

3 op Reis Midweek is vanaf maandag 3 juli, iedere werkdag, 5 weken lang te zien om 20.00 uur bij BNN op NPO 3.

Zomaar een gast
Deze zomer is op elke doordeweekse avond bij de NTR op NPO 3 het nieuwe programma Zomaar een gast te zien. Het programma draait om volledig onbekende mensen die op festivals door het hele land worden geïnterviewd door gastinterviewers als Rifka Lodeizen, Imanuelle Grives, Tex de Wit, Ryanne van Dorst, Ronald Giphart, Steven Brunswijk alias de Braboneger, Evi Hanssen, Özcan Akyol en Frank van der Lende. De interviewers weten van tevoren niets van de gasten, dus de gesprekken zijn volstrekt spontaan.

Zomaar een gast is van maandag 3 juli tot en met woensdag 2 augustus, iedere werkdag rond 22.00 uur te zien bij de NTR op NPO 3.