Hilversum,
28
augustus
2014
|
16:00
Europe/Amsterdam

Suzanne Kunzeler benoemd tot netmanager NPO 3

Samenvatting

Suzanne Kunzeler – verantwoordelijk voor de kinderprogrammering NPO Zapp en NPO Zappelin – is nu ook benoemd tot netmanager van NPO 3. Zij nam deze functie de afgelopen maanden al waar. Kunzeler zal zich gaan richten op het veranderen van NPO 3 in een gezichtsbepalende televisiezender voor jonge mensen.

suzanne-kunzeler-1-1409215674.jpg

Zo gaat NPO 3 nauwer samenwerken met NPO 3FM en komt er een nieuwe online strategie om de jonge doelgroep (focus op 20-34 jaar) nog beter te bereiken. Suzanne Kunzeler: ‘Ik vind het geweldig om na te denken wat je voor kinderen, maar vooral voor jongeren op deze zender kunt bewerkstelligen. We gaan een programmering realiseren die volledig aansluit op de belevings­wereld van deze groep kijkers’.

NPO 3 wordt volgens Frans Klein -directeur Televisie van de NPO- onder leiding van Suzanne Kunzeler een optimistische, opgewekte zender, origineel en trendy. ‘Want wie de nieuwe generatie kijkers bereikt en verbindt heeft de toekomst. Er zullen dus scherpe keuzes en vernieuwende programma’s worden gemaakt’.

Kunzeler zal haar functie als netmanager NPO 3 combineren met de  kinder- en jeugdprogrammering voor NPO Zapp en NPO Zappelin.