Hilversum,
16
juli
2016
|
10:42
Europe/Amsterdam

Touretappe weer op NPO 2

De NOS blijft vanmiddag op NPO 1 extra lange Journaals uitzenden in verband met de ontwikkelingen in Turkije. Dit gebeurt op de hele uren tot en met 17.00 uur. Als gevolg hiervan verschuift de Touretappe vandaag weer naar NPO 2. De uitzending start om 14.10 uur. Daarvoor wordt om 13.13 uur de herhaling van De Avondetappe op NPO 2 uitgezonden.

Op NPO 2 komen daardoor de volgende programma’s te vervallen: Arm & Rijk: Havana (VPRO), Vreemde Tralies: Japan (EO), Kijken in de ziel: Schrijvers (NTR), Fryslân DOK: Fryslân DOK Op de planken - 25 jaar De Kast (ROF), Smakelijke verhalen!: Turkse Songül Mutluer (NTR) en BinnensteBuiten (KRO-NCRV). Vanaf 18.10 uur is het uitzendschema van NPO 2 ongewijzigd.

 

Radio

NPO Radio 1 brengt de hele dag het laatste nieuws over de mislukte staatsgreep in Turkije, naast het verslag van de Tour de France. Op de andere NPO-radiozenders worden luisteraars in de reguliere programmering ook op de hoogte gehouden. Op NPO FunX is er op de zender en online via FunX.nl veel ruimte voor reacties en gevoelens van luisteraars bij de couppoging van gisteravond.