Hilversum,
21
september
2016
|
12:46
Europe/Amsterdam

Vernieuwingen NPO 3FM

Bij NPO 3FM zijn grote veranderingen op komst. De zender gaat vernieuwen en we maken daarbij ruimte voor nieuw talent. Iets dat heel goed past bij de publieke jongerenzender. Eerder deze week maakte Giel bekend dat hij weggaat uit de ochtend en Timur Perlin vertelde zojuist op de zender dat hij uit eigen beweging helemaal stopt met radio maken. Op dit moment is NPO 3FM volop in gesprek met omroepen en dj’s om een nieuwe programmering neer te zetten. Tot die tijd kunnen luisteraars elke werkdag genieten van Giel in de ochtend en Timur & Ramon tijdens de lunch op NPO 3FM.

 

Q&A

Q: Wie komen er in de plaats van Giel en Timur? En wat gebeurt er met Ramon, die samen met Timur het programma maakt?

A: De NPO 3FM programma’s van Giel en Timur & Ramon zijn nog gewoon te horen de komende tijd op hun vaste tijden. Hoe de ochtend en de lunch op 3FM eruit gaan zien, hoor je als de nieuwe programmering bekend wordt gemaakt.

 

Q: Wanneer gaat die nieuwe programmering van start?

A: 3FM is volop in gesprek met omroepen en dj’s over het nieuwe 3FM. Die gesprekken gaan goed. Het gaat daarbij natuurlijk om mensen dus daarbij handelen we heel zorgvuldig.

 

Q: Gaan er nog meer dj’s weg bij NPO 3FM?

A: Zoals gezegd zitten we midden in de gesprekken over de vernieuwing van 3FM. Of dj’s weggaan of op een andere plek terecht komen, is gewoonweg nog niet te zeggen.