18
juni
2014
|
17:00
Europe/Amsterdam

WK-wedstrijd kijken met radio of tv-commentaar

Op veler verzoek gaat de NPO de kijker vanavond een extra keuze bieden. Op npo.nl is het mogelijk om het wedstrijdverslag met NOS-commentator Jeroen Grueter te volgen of met een knop te switchen naar het commentaar van Radio 1.

Afgelopen vrijdag hebben miljoenen Nederlanders genoten van de wedstrijd van Oranje tegen Spanje. Zowel op de televisie als op de radio. Op veler verzoek gaat de NPO de kijker vanavond een extra keuze bieden. Op de livestream van Nederland 1 op npo.nl is het mogelijk om het wedstrijdverslag met NOS-commentator Jeroen Grueter te volgen of met een knop te switchen naar het commentaar van Radio 1. Het radioverslag van de NOS wordt verzorgd door Jack van Gelder en Ronald van der Geer.
 
Deze keuzemogelijkheid wordt door de NPO technisch mogelijk gemaakt en als extra service aangeboden. Het radiocommentaar wordt op npo.nl gesynchroniseerd met de live beelden van de wedstrijd. Iets wat niet mogelijk is als je 'gewoon' de radio aanzet en tegelijkertijd naar de TV kijkt. Vaak loopt radio net een fractie voor op de TV-beelden. Dus: wil je de bijzondere spanning van het radiocommentaar van Jack en Ronald combineren met de online wedstrijdbeelden, kijk en luister dan vanavond naar de gecombineerde live-streams van Radio 1 en Nederland 1 op npo.nl.