Hilversum,
30
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Zomermaand juli op NPO 1

Morgen gaat de zomermaand juli van start en dit betekent voor de avondprogrammering van NPO 1 een aantal veranderingen. We zetten ze graag voor je op een rij.

De late avond talkshows van afwisselend Jeroen Pauw en Eva Jinek maken deze maand plaats voor een sporttalkshow over de Tour de France. Met de NOS Studio Tour gaan presentatoren Dione de Graaff en Gert van ‘t Hof op de vroege avond tussen 19.00 en 20.00 uur van start met een nieuwe live sporttalkshow. Het Tour-programma zit dagelijks bovenop de koers en draait volledig om de Tour, de renners en de aanwezige gasten. Vanaf 2 juli is NOS Studio Tour te zien op NPO 1.

Met het verhuizen van de live (sport-)talkshow naar de vroege avond, ontstaat er ruimte voor alternatieve programmering in de avond. Dit doen we met de zeer populaire KRO Detectivemaand. Deze hele maand zendt de KRO elke avond vertrouwde en nieuwe detectiveseries uit. De series Falco en Chasing Shadows zijn deze zomermaand te zien bij de publieke omroep.

Ook zonder late night talkshow ben je voor actualiteiten bij de publieke omroep aan het juiste adres. Het NOS Journaal is uiteraard iedere dag te zien net als Een Vandaag van AVROTROS. En op NPO 2 gaat Nieuwsuur gewoon de hele zomer door! Dagelijks om 22.00 uur gaan Twan Huys en Mariëlle Tweebeeke diep in op de actualiteit en hebben zij met regelmaat gasten aan tafel. In augustus pakt Eva Jinek de draad weer op met haar talkshow op de late avond.

Volg ons nu ook Twitter voor actuele berichtgeving over de NPO.